Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA OKUMA BAYRAMI YAPILDI   
SAMSAT’TA OKUMA BAYRAMI YAPILDI

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde birinci sınıfı öğrencileri okuma bayramı şenlikleri düzenlediler.

 

           Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan okuma şenliğine Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Garnizon Komutanı J. Bd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, diğer kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

             Yapılan etkinliğe saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve birinci sınıf öğrencilerinin andımızı okumalarıyla başladı başlandı.

 

             Bir öğrenci “Öğrencilerin Birinci Sınıf Masalı” okudu. 1/A Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış oldukları “Sınır Davası” isimli skeç oldukça başarılı bir şekilde sahnelendi ve beğeniyle izlendi.

 

             Programda, Çiçekler oratoryosu, “dedikoduyu hiç sevmem” isimli monolog, dans gösterisi, meslekler oratoryosu, halk oyunları gösterisi, “Ah Kızım” isimli piyes, Nasrettin Hoca fıkrası gösterilerini ustaca sergileyerek izleyenlerden uzun alkış aldılar.

 

              Öğrencilerin topluca Cumhuriyet Marşını okumaları ve Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’nın temsili kurdele takmasıyla etkinlik sona erdi.

 

              Kaymakam Kaşıkçı yaptığı açıklamada birinci sınıf öğrencilerin verilen görevi çok ustaca yerine getirdiklerini, ileriye dönük umut verici bir gelişme izlediğini, bu nedenle öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.

 

  

 

  

 

  

 

 

  

  

  

 




Gönderen Editör, Cuma, 04 Nisan 2008 15:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri