Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKANDİL GECESİNDE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUNDU   
KANDİL GECESİNDE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE MEVLİT OKUNDU

             Adıyaman’ın Samsat ilçesinde kandil gecesinde Çanakkale şehitleri için mevlit okundu.

 

             Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini anma programı kapsamında Samsat İlçe Müftülüğünce organize edilen ve Merkez Hacı Ömer Camisinde okutulan mevlide çok sayıda vatandaş katıldı.

 

               Samsat Müftüsü Abdülrakip Arslan ve ilçe merkezinde görev yapan din görevlilerinin sunduğu mevlit programında Milli Şairimiz M.Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiiri ilahi olarak okundu.

 

            Program sonunda bir dua yapan Müftü Arslan bu vatan için canlarını veren şehitlere rahmet dileyerek gazilere hayırlı ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu. Müftü Arslan duasında; “Allah vatanımızı bayraksız, minarelerimizi ezansız bırakmasın. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın ve her türlü musibetlerden muhafaza etsin” dedi.

 

           Samsat Müftüsü Abdülrakip Arslan yaptığı açıklamada ise; “Bu gece mübarek mevlit kandili. Bu gece Hz. Muhammedin’in dünyaya teşrif ettiği insanlığın onurlandığı gündür. Çanakkale zaferi ise Türk milletinin yeniden diriliş günü, bu gün huzur içerisinde yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasının önemli bir adımıdır. Bu nedenle, bu uğurda şehit olan atalarımızı, bu kutlu gecede yad etmek istedik.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Mart 2008 20:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri