Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERŞEHİTLERİMİZİ ANIYOR, ZAFERİMİZİ KUTLUYORUZ   
ŞEHİTLERİMİZİ ANIYOR, ZAFERİMİZİ KUTLUYORUZ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde, Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türkiye'nin geleceği için bir dönüm noktası olan ve Çanakkale'nin geçilmezliğini kanıtlayan anlamlı gün törenlerle kutlandı.

 

Tören, Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı ve Cumhuriyet Konferans Salonundaki etkinliklerle devam etti.

 

Buradaki törene Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı J.Kd. Bşçvş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Hasan Bekçi ve Nuri Turgut isimli Kıbrıs gazileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Törende öğrencilerce günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okundular. Jandarma Başçavuş Murat Demirci günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Samsat Lisesi öğretmenlerinden Serap Urğun ve Yusuf Fırat sinevizyon görüntüleri eşliğinde şiir okudular.

 

Samsat Lisesi tiyatro grubu öğrencilerinin “Kınalı Kuzu” isimli tiyatro gösterisi sunması ve  Merkez İlköğretim Okulu Korosu Müzik Öğretmeni Nisa Özge Biçan yönetiminde Çanakkale şarkıları ve milli marşları seslendirilmesiyle program sona erdi.

 

  

   

  

 

  

 

  




Gönderen Editör, Salı, 18 Mart 2008 10:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri