Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA EĞİTİM TOPLANTISI…   
SAMSAT’TA EĞİTİM TOPLANTISI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde aylık olarak yapılan eğitim toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılarak eğitim konusunda yaşanan sıkıntılar ve kat edilen mesafeler değerlendirildi.

 

Kaymakam Mahmut Kaşıkçı yaptığı açıklamada yapılan toplantıda OKS ve SBS sınavlarının değerlendirildiğini, okul ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında yapılacak çalışmalar ile ilçedeki öğretmen durumunun değerlendirildiğini söyledi.

 

Kaymakam Kaşıkçı, “Eğitime yapılan yatırımı ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın başarısı için elimizden gelen gayreti sarf etmekteyiz. Etüt Merkezimiz ve yaptığımız toplantılarda belirlenen eksiklikler zaman kaybedilmeden giderilecektir” dedi.

 

Kaşıkçı, OKS ve SBS deneme sınavlarında başarılı olan öğrencileri Nisan ayı içerisinde, yapılacak çalışmalar sonucunda belirlenecek bir vilayete geziye götüreceklerini sözlerine ekledi.

 




Gönderen Editör, Salı, 11 Mart 2008 15:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri