Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA KUŞ GRİBİ SEMİNERLERİ VERİLİYOR   
SAMSAT’TA KUŞ GRİBİ SEMİNERLERİ VERİLİYOR

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Tarım ve Sağlık Bakanlıkları UNİCEF işbirliği ile uygulanan proje kapsamında “kuş gribi” konulu seminerler veriliyor.

 

           Proje kapsamında Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde görevli bütün personele, İlçe Jandarma Komutanlığı Toplantı Salonunda İlçe Tarım Müdürlüğü ve sağlık Grup Başkanlığı elemanlarınca seminer verildi.

 

              Seminere Samsat İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Nadir Arıkan ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliğinde görevli personel katıldı.

 

             Seminerde Veteriner Hekim Hidayet Çetin kuş gribinin belirtileri, nasıl yayıldığı, yarattığı tehlikeler ve tespiti halinde alınacak önlemler konusunda bilgiler verdi.

 

             Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalgan ise seminerde insanlarda kuş gribi belirtileri, tedavisi, aşılama, besinlerde dikkat edilecek hususlar ve alınması gereken önlemler hakkında geniş ve ayrıntılı bilgiler verdi.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Tarım Müdürü Suphi Daş yapılmakta olan eğitim seminerlerinin başta güvenlik güçleri, öğretmenler ve din görevlileri olmak üzere ilçede görev yapan bütün kamu çalışanlarına verileceğini ve böylece bu görevliler kanalıyla bütün ilçe halkının bilgilendirileceğini belirtti.

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 10 Mart 2008 17:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri