Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ASKERLERE MEYVECİLİK KURSU VERİLDİ   
SAMSAT’TA ASKERLERE MEYVECİLİK KURSU VERİLDİ

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Jandarma Komutanlığında görevli er ve erbaşlara yönelik olarak meyvecilik kursu açıldı.

 

            Samsat Halk Eğitim Merkezi (HEM) bünyesinde, İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli İnşaat Mühendisi Mahmut Selçuk tarafından, İlçe Jandarma Komutanlığında verilen “meyvecilik” konulu kursta toprağın hazırlanması ve fidan dikimi, sulama, aşılama, budama, gübreleme ve bakımı gibi konuların teorik ve uygulamalı olarak verildiği belirtildi.

 

 

             Konuyla ilgili olarak HEM Müdürü Ayhan Ercemal yaptığı açıklamada şu an vatani görevlerini yapmakta olan askerlerin meslek sahibi olmaları ve meyveciliğe önem vermelerini sağlamak için kurs açtıklarını söyledi.

 

            Ercemal, “Yaygın eğitim kapsamında yaptığımız çalışmalarımız doğrultusunda insanlarımızı hayata hazırlama temel görevimiz dahilinde askerlerimize yönelikte kurslar açmaktayız. Askerlerimizin meyvecilik kursuna ilgi göstermeleri bizleri sevindirmiş ve daha farklı kursları açma adına bizleri motive etmiştir. Bundan sonraki zamanlarda da bu tür kurslar açarak askerlerimizin terhisleri sonrasında kendilerine lazım olacak alanlarda bilgilerle donatmayı amaçlamaktayız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 02 Ocak 2008 14:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri