Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERJANDARMA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU OLDU   
JANDARMA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU OLDU

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası oynanan final maçı ile tamamlandı.
 
Samsat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası geleneksel halı saha futbol turnuvası yapılan elemeler sonucunda finale çıkan Samsat Kaymakamlığı ile Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı arasında oynanan maç neticesinde 7-4’lük skor ile Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı şampiyon olurken, Samsat Kaymakamlığı ikinci oldu.
 
Toplam 8 kurumun katlım sağladığı turnuvanın kurumlar arası işbirliği ve diyaloğun daha da pekişmesi amacıyla düzenlendiği, gençlere kötü alışkanlıklardan uzak spor yapmanın yararlı olacağı hususunda farkındalık oluşturmak maksadı ile turnuvanın düzenlendiği belirtildi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklana yapan Samsat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yelken, turnuvaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve maçları çok heyecanlı geçtiğini belirterek, katılım sağlayan kurum sporcularına, karşılaşma hakemlerine ve emeği geçen bütün herkese teşekkür etti.
 
Samsat Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu ise yaptığı açıklamada, kurumlar arası iletişimin geliştirilmesi açısından bu tür sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yararlı olacağını belirterek, turnuvaya emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Bütün takımların katıldığı kahvaltılı törenle İlçe Jandarma Komutanlığına kupa, takım oyuncularına ise madalya ve hediyeler verildi.










 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 13 Haziran 2022 12:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri