Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI GENÇLERE FUTBOL KURSU AÇILARAK MALZEME DESTEĞİ VERİLDİ   
SAMSATLI GENÇLERE FUTBOL KURSU AÇILARAK MALZEME DESTEĞİ VERİLDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde açılan futbol kursuna devam kısa gençlere malzeme desteği sağlandı.

 

Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sahabe-Der) tarafından hazırlanan, 2020 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığınca finanse edilen Samsat Kitap Kafe projesi kapsamında, Samsat Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan futbol kursuna devam eden 40 gence forma, şort, tozluk ve ayakkabı hediye edildi.

 

Samsat Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait tesislerde istekli gençlere futbol kursu verilerek, gençlerin zamanlarını daha iyi değerlendirmelerinin sağlandığını belirten Dernek Başkanı Abdullah Erdem, bu gençlerin aynı zamanda kitap kafenin bütün imkanlarından da faydalandırıldığını ifade etti.

 

Erdem açıklamasında, "Samsat ilçemize güzel bir mekan kazandırarak gençlerimizin zamanlarını en iyi bir şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. Bu tür tesisler zamanın değerlendirildiği, faydalı bilgilerin paylaşıldığı, verimli hizmetlerin sunulduğu medeniyetimizin temel dinamiklerini oluşturan mekanlardır. Gençlerimizi her türlü fitne ortamından uzaklaştırmak, vatanını, milletini, devletini, mukaddesatını özümsemiş gençler olarak yetiştirmeyi amaç ediniyoruz. Rabbim daha bir çok böylesi hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 10 Eylül 2021 12:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri