Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ADAY ÖĞRETMENLERE KURUMLAR TANITILDI   
SAMSAT'TA ADAY ÖĞRETMENLERE KURUMLAR TANITILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde göreve başlayan aday öğretmenlere ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları tanıtıldı.

 

Bu yıl öğretmenlik mesleğine adım atan 16 aday öğretmenin göreve başlaması dolayısıyla hazırlanan yetiştirme programı kapsamında, Samsat Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu makamında ziyaret edildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve şube müdürleri nezaretinde gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Alemdaroğlu, öğretmenlik mesleğinin önemine işaret ederek, geleceğimizin teminatı olan çocukların en iyi bir şekilde hayata hazırlanmasında aileler ile birlikte öğretmenlerin en önemli role sahip olduklarını belirtti.

 

Cumhurbaşkanı ve hükümetin temsilcisi olan Kaymakamlık mesleğinin görevlerini de anlatan Kaymakam Alemdaroğlu, "Kaymakam ilçede hükümeti ve devleti temsil eder. Kurumlar arası işbirliği, koordinasyon ve işleyişinin sağlanmasını sağlayan Kaymakamın en önemli görevlerinden biri de emniyet ve asayişi sağlamaktır. Sağlık ve eğitim ile diğer bütün konularda Kaymakam, koordinasyon görevini sağlar. Eğitimdeki seviyenin yükseltilmesi, kalitenin yükseltilmesi ve çocuklarımızın geleceğe hazırlanması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Öğretmenlerimiz canla başla bu uğurda çalışırken, bizler de onların daha iyi şartlarda çalışmalarını temin etmede yardımcı olacağız. Görevlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu. 

 

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve beraberindekiler kurumları tanıttıktan sonra Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat'ı makamında ziyaret ettiler.




Gönderen Editör, Perşembe, 01 Ekim 2020 13:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri