Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖğrencilerin pizza keyfi   
Öğrencilerin pizza keyfi

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Uzuntepe köyünde eğitimlerini sürdüren öğrencilere pizza ikramı yapıldı.

 

Uzuntepe İlk ve Ortaokulu Müdürlüğünün organizesinde okuma etkinliği yapıldı. Peşinden ise 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Köy okulundaki bütün öğrencilere öğretmenleri tarafından pizza ikram edildi.

 

Köy öğrencilerinin pizza şenliğine Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Gümüş, Adıyaman ve Samsat Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürü Mazhar Aktaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şenlik havasında geçen pizza keyfi ile bütün öğrencilerin pizzayı tanıma ve yemesi sağlandı.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, çocukların mutlu olmasını ve farklı bir lezzet tatmalarını amaçladığını belirterek, çocukların gözlerindeki bu mutluluğu görmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

 

Müdür Akın, "Öğrencilerimiz için farklı bir gün oldu. Birçok öğrencimiz ilk kez pizza ile tanışmış oldular. Okuma etkinliği ve deprem tatbikatı sonrasında yapılan bu etkinlik çocuklarda bir şenlik havası estirdi. Çocuklarımızı hep mutlu görmek istiyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen, maddi manevi destek veren okul idaresi ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 06 Mart 2020 13:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri