Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERANTALYA'DA ŞAİRLER   
ANTALYA'DA ŞAİRLER

Halk Şairi Safiye Samyeli başkanlığında yürütülen "Al Eline Bir kalem, Bir Şiir, Bir Kitapta Sen Gönder, Sesime Ses Ver Türkiye'm, Bırakın Kızlar Okusun" projesi Antalya'da tanıtıldı.

 

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Bırakın Kızlar Okusun Kültür Sanat ve Eğitim Derneği ve Yurdum Türkmeneli Derneği organizesinde gerçekleştirilen etkinliğe Safiye Samyeli, Fahrettin Çelik ve yurdun değişik illerinden, Almanya ve Kerkük'tan yaklaşık 10 şair ile iki sanatçı katıldı.

 

Muratpaşa Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan etkinliğin sunumunu Adıyamanlı Şair Fahrettin çelik ile Proje koordinatörü Safiye Samyeli birlikte yaptılar. Uluslararası “Al eline bir kalem, bir şiir, bir Kitap’ta sen gönder. Bırakın Kızlar Okusun’’ Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilki 25-26-27 Ekim 2019’da Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programın devamı niteliğinde olan, ikincisi 25 Ocak 2020’de Antalya'da gerçekleştirildi.

 

Her ne kadar günün etkinlik içeriğinde müzik, şiir ve eğlence olsa da katılımcı arkadaşların ve proje yönetim kurulu üyelerinin hassasiyetinde, program tarihinden önce gerçekleşen Elazığ depremi sebebiyle eğlence ve müzik kısmı çıkarılmış, etkinliğe yalnızca şiir, dram ve ağıt ile devam edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 07 Şubat 2020 13:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri