Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERISPARTA'DA ADIYAMAN RÜZGARI ESTİ   
ISPARTA'DA ADIYAMAN RÜZGARI ESTİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslar arası Şarkikarağaç - Belceğiz Köyü Sosyal Sorumluluk ve Kültür Sanat Festivali" kapsamında düzenlenen etkinliklere Adıyaman'dan Gazeteci-Yazar ve aynı zamanda Şair olan Fahrettin Çelik katıldı.

 

Köy Muhtarı İbrahim Böcek ile Yazar ve Şair Harun Yıldırım ve Safiye Samyeli'nin organizesinde gerçekleştirilen festivale katılan Adıyamanlı Şair Fahrettin Çelik kendisine ait "Bu Şehrin Işıkları" isimli şiirini yorumlayarak izleyicilerden tam not aldı.

 

Yurdun bir çok yerinden ve Kerkük'ten ozan, aşık, şair ve yazarın katılımı ile gerçekleştirilen festivalde, aynı zamanda terör gazisi olan Gururbey, çocukluk arkadaşının şehit oluşu ve kendisinin gazi oluşunu anlatarak  ve milli şarkıları coşku ile yorumlayarak duygu seli yaşattı.

 

Asala Nasri, Madonna, Jennifer Lopez, Sami İslam, Sami Yusuf gibi dünyaca ünlü kir çok sanatçılarla çalışan, Guinness World Records 3 ayrı kategoriden dünya çapında rekorlara imza atan Gururbey ile birlikte sahne almanın haklı gururunu yaşadığını belirten Fahrettin Çelik, Adıyaman tanıtımı için bu tür imkanların fırsat olduğunu ifade ederek, Adıyaman'ı en iyi temsil etmenin gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

 

Festivalde elde edilen gelirlerin köyde yaptırılmakta olan cami inşaatına harcanacağını belirten Köy Muhtarı İbrahim Böcek, hiçbir maddi karşılık almadan programa katılan yazar, şair, sanatçı ve ozanlara teşekkür etti.

 

Isparta Mehteran Takımının konseri ile başlayan programa Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkıcı, Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 09 Ağustos 2019 09:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri