Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ AYKUT PEKMEZ, SAMSAT’TA İNCELEMELERDE BULUNDU   
VALİ AYKUT PEKMEZ, SAMSAT’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Sorunların yerinde tespiti ve çözümü için ilçe gezilerini sürdüren Vali Aykut Pekmez, çeşitli incelemelerde bulunmak ve bir dizi programlara katılmak üzere Samsat İlçesini ziyaret etti.

 

Samsat programı sırasında Vali Aykut Pekmez’e İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Özel İdare Genel Sekreteri Av. Sami Işık ve AFAD Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ eşlik etti.

 

Samsat temasları kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Aykut Pekmez’i Samsat Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Halid Yıldız ve ilçe yöneticileri karşıladı.

 

Karşılama sonrası Kaymakamlık Makamına geçen Vali Aykut Pekmez, ilçe Kaymakamı Halid Yıldız’dan ilçenin genel durumu, devam eden kamu yatırımları ve Samsat ilçesinde meydana gelen iki depremin ardından ilçenin imar ve inşa süreci ile Samsat halkının mağduriyetinin en hızlı ve en kapsamlı şekilde giderilmesine dönük yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Kaymakamlık ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Samsat Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından yapılmakta olan deprem konutlarını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Buradaki incelemelerinin ardından Vali Aykut Pekmez Samsat Devlet Hastanesine geçerek, burada yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Samsat programının son bölümünde Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretlerinin makamına geçerek dua eden Vali Aykut Pekmez, Sahabe Projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Sahabe Camii Külliyesi inşaat alanını gezerek, incelemelerde bulunup, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   

 

Vali Aykut Pekmez gezi kapsamında, Samsat ilçesinde köy ve muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Aykut Pekmez, Köy ve Mahalle Muhtarlarının istek, talep ve sorunlarını dinleyip, dile getirilen sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Aykut Pekmez, “Bugün siz değerli muhtarlarımızın karşılaştığı sorun ve sıkıntıları dinlemek için Samsat ilçemizi ziyaret ettik. Amacımız sizlerle tanışmak, sizlerle buluşmak her köyümüzün, her mahallemizin sıkıntı, mesele ve dertlerini dinlemek ve ortak bir çözüm bularak birlik ve beraberlik içerisinde bunların aşılmasını sağlamaktır. Samsat ilçemiz son iki yılda iki büyük deprem yaşadı. Doğal afetten etkilenen Samsatlı kardeşlerimizin yaralarını sarmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Şu anda inşaatı devam eden ve bitme noktasına gelen deprem konutlarımızı yakın bir zamanda teslimatını yapacağız. Bugün sizlerin sorun ve sıkıntıları ile Samsat ilçemizde meydana gelen deprem sonrası yapılan çalışmalar ile depremzede kardeşlerimizin ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Allah milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın” dedi.

 

Vali Aykut Pekmez’in konuşmanın ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantıda Köy ve Mahalle Muhtarları, köyleri ve mahalleleriyle ilgili çeşitli sorun ve taleplerini dile getirirken, Vali Pekmez, muhtarların dile getirdiği talepleri tek tek not alarak, bu sorunları inceleyeceklerini ve imkânların el verdiği ölçüde sıkıntıları çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 31 Aralık 2018 08:39, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri