Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI   
SAMSAT KAYMAKAMI KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Kaymakam Halid Yıldız, köy gezilerine başladı.

 

Kaymakam Halid Yıldız, bazı daire amirleri ile birlikte başlattığı köy gezileri programına Kırmacık,  Kızılöz, Bayırlı ve Bağarası köyleri ile başladı. Bu köyleri ziyaret eden Kaymakam Yıldız, muhtar ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, içme suyu, yol, köy içi parke, kültür evi ve konteynırlar ile ilgili olarak bilgiler aldı.

 

Kaymakam Yıldız, kısa bir süre önce Samsat ilçesinde göreve başladığını, bu süre içerisinde ilçe merkezi ve köylerin sıkıntılarını yerinde görerek, sorunları çözmek için yoğun bir çaba içerisine girdiklerini ifade etti.

 

Vatandaşların daha da refah ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları ile birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Yıldız, "Samsat ilçemizde yaşanan iki ayrı deprem nedeni ile birinci önceliğimiz; vatandaşlarımızın barınma sorunu oluşturmaktadır. Deprem ile ilgili olarak hak sahipliği, enkaz temizleme, konteynır temin ve onarımları gibi çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Köylerimizde içme suyu başta olmak üzere aciliyet durumlarına göre çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Köylerimizi daha iyi tanıma, sıkıntıları yerinde görme ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları daha iyi planlayabilme amacıyla köy gezileri başlattık. İdareciler olarak sürekli vatandaşımız ile iç içe olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki gönlerde bütün köylerimizi ziyaret etmeyi planlamaktayız" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Kasım 2018 12:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri