Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI   
SAMSAT’TA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

             Samsat ilçesinde ilköğretim haftası nedeniyle Samsat Merkez İlköğretim Okulunda tören düzenlendi.

             Törene Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

              Kaymakam Kaşıkçı tören alanında anasınıfı öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasından sonra sekizinci sınıflar birinci sınıf öğrencilerine çiçek vererek ‘okulumuza hoş geldiniz’ dediler.

               Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi Çalıştırıcısı Emrah Polat mini bir konserle izleyenlerden tam not ve bol alkış aldı. Okul korosunun söylediği marşlar ve folklar ekibinin gösterisinden sonra Kaymakam ve beraberindeki heyet bu yıl okula kaydolan birinci sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek moral verdiler.

               Kaymakam Kaşıkçı yaptığı açıklamada ilçe genelinde genel anlamda okulların bir eksiği olmadığını belirtti. Kaşıkçı “Hedefimiz Atatürk’ün belirlediği hedef ve yöntem yine O’nun belirlediği yöntemdir. Topluma yararlı, milli bilince sahip nesillerin yetiştirilmesi için başta öğretmenlerimiz olmak üzere her birimize düşen görevler vardır. Ve hepimiz üstümüze düşen görevi gerektiği gibi yerine getireceğiz.” dedi.

               Kaymakam Kaşıkçı yeni eğitim öğretim ılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.




Gönderen Editör, Pazar, 23 Eylül 2007 12:10, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri