Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM HALİD YILDIZ GÖREVE BAŞLADI   
KAYMAKAM HALİD YILDIZ GÖREVE BAŞLADI

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde görev yapmakta olan Kaymakam Halid Yıldız, Samsat ilçesindeki görevine başladı. 

 

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce Şanlıurfa ili Hilvan ilçe Kaymakamlığında geçici görevli bulunan Samsat Kaymakamı Halid Yıldız, Resmi Gazete'de yayınlanan son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan atama kararı ile Hilvan ilçesine atama yapılması sonucunda Samsat ilçesindeki görevine başladı.

 

Göreve başlayan Kaymakam Yıldız, gelen tebrikleri kabul ederken aynı gün kurum amirleri ile bir toplantı gerçekleştirerek ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

 

Kaymakam Yıldız, Samsat ilçesinde yaşanan iki ayrı depremde vatandaşların doğal olarak mağdur olduğunu belirterek, her vatandaşa mutlaka Devletin şefkat elinin uzatılmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Yıldız, "Samsat ilçemizde iki ayrı deprem yaşanmış bunun için öncelikle bütün hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Vatandaşımızın depremin olumsuz etkilerinden en az etkilenmeleri için çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz. Samsat ilçemizin bir an önce sıkıntılarını gidermek için çalışırken, ilçemizin sosyol, kültürel ve ekonomik olarak gelişimi için de çareler arayacağız. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışacak, ilçemizi bir adım daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi. 

 

          Kaymakam Halid Yıldız'ın Özgeçmişi;

 

          1987 yılında İstanbul’da doğdu. 2008 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam etmektedir.

 

          İngiltere Portsmovth Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 2011 yılında Mülki İdare Amirliği Mesleğine Trabzon Kaymakam adayı olarak başladı. Ardından Edirne Meriç, Trabzon Tonya ve Ankara Çamlıdere İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerini yapmıştır.

 

          100. dönem kaymakamlık kursuna müteakip Konya Taşkent İlçesinde 2015-2017 döneminde görev yaptı. 2017-2018 yıllarında Şanlıurfa Hilvan ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı. 03.09.2018 tarihli Mülki İdare Amirleri  Kararnamesiyle Samsat ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam Halid Yıldız,  evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Eylül 2018 12:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri