Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇKS Başvuru süresi bitiyor   
ÇKS Başvuru süresi bitiyor

Samsat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıt süresinin bu hafta sonu biteceği bildirildi.

 

Samsat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil İbrahim Demir yaptığı açıklamada ÇKS başvuru ve kayıt işlemlerinin 30 Haziran'da sona ereceğini belirterek, vatandaşların hak kaybına uğramamaları ve mağdur olmamaları için bu tarihten önce kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini ifade etti.

 

Demir yaptığı açıklamada, "Sistem ile üretim bilgilerini kayıt altına alınarak çiftçilerimizin   desteklemeler acısından mağdur olmamaları için  30 Haziran 2018 tarihine kadar kayıt ve güncelleme işlemlerini yapmaları gerekiyor.  ÇKS başvurusu olmayan çiftçilerimiz yıl içinde mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri, prim uygulamalarında verilen desteklemelerden yararlanamamaktadır. Bu nedenle tarımsal desteklemelerden faydalanmak isteyen çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için zaman kaybetmeden Müdürlüğümüze başvuru yapmaları ve güncellemelerini yapmaları gerekiyor" diye konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 27 Haziran 2018 06:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri