Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN KARNELERİNİ İLÇE KAYMAKAMI VERDİ   
DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN KARNELERİNİ İLÇE KAYMAKAMI VERDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde deprem dolayısıyla çadırlarda eğitimlerini sürdüren öğrencilere karnelerini ilçe Kaymakamı verdi.

 

Geçen yıl meydana gelen depremin sonrasında 24 Nisan 2018 tarihinde tekrar bir depremin yaşandığı Samsat ilçesinde eğitimlerini sürdüren ilk ve orta okul öğrencilerinin karnelerini dağıtmak üzere Yarımbağ ve Taşkuyu köylerine giden Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte öğrencilerin karnelerini veren Kaymakam Sezik, PTT Başmüdürlüğü tarafından okula gönderilen yapboz ile Yarımbağ köyünde görev yapan Sınıf Öğretmeni Gönül Canpolat'ın yazdığı "Kurdu Doyuran Adam" isimli hikaye kitaplarını dağıttı.

 

Çim Hokeyi Yıldız Erkekler Kategorisinde Türkiye şampiyonu olan öğrencilerin de karnelerini dağıtan Kaymakam Sezik, bütün öğrencilere karneleri ile birlikte birer ayakkabı hediye ederek, başarılarından dolayı Okul Müdürü Dündan Çoban'a bir plaket verdi.

 

Karne ve hediyeleri dağıtan Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, Samsat ilçesinde yaşanan iki deprem dolayısıyla zor ve sıkıntılı günler yaşanmasına rağmen, eğitimde ciddi bir aksama yaşanmadığını, hatta bu arada sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin bile aksatılmadan yapıldığı kaydederek bir Türkiye şampiyonluğu elde etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Kaymakam Sezik, "Deprem dolayısıyla ilçe olarak zor günler yaşadık. Tabi ki öğrencilerimiz de bundan etkilendiler. Eğitimlerinin bir kısmını çadır sınıflarda sürdürdüler. Öğrencilerimizin bu süreçten en az etkilenmeleri için bütün önlemler alındı. Eğitimcilerimiz de özveri ile çalışarak bu yılki eğitim öğretim yılını tamamladılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyordum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 08 Haziran 2018 11:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri