Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI   
SAMSAT’TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

            “Hürriyet ve İstiklal Benim Karakterimdir” diyerek Milli Mücadeleyi başlatan Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’e, Sakarya Meydan Savaşından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce “Gazilik” unvanının verildiği 19 Eylül tarihinin ülkemizde gaziler günü olarak kutlanması nedeniyle bütün yurtta olduğu gibi Samsat ilçesinde de bu anlamlı gün törenlerle kutlandı.

               Samsat ilçesindeki törenlere Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

             Törene daha sonra Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Törenlere Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, Kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

                 Günün anlam ve önemini J.Başçavuş Murat Demirci yaptı. Öğrencilerin şiir okuması ve Samsat Lisesince hazırlanan günün anlamını yansıtan slayt gösterisi ile tören sona erdi. 

 

 

 

 

   


Gönderen Editör, Çarşamba, 19 Eylül 2007 19:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri