Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ KALKANCI, SAMSAT'TAKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ   
VALİ KALKANCI, SAMSAT'TAKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Samsat ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde denetleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

 

2 Mart 2017 ve 24 Nisan 2018 meydana gelen depremlerde, evleri ağır hasarlı olup hak sahibi olan depremzedeler için yaptırılan kalıcı evler, esnaflar için yaptırılan işyerlerinin temel atma çalışmaları, vatandaşların ekmek ihtiyacının karşılanması için oluşturulan prefabrik fırınlar, depremzede vatandaşlar ile Devlet Hastanesi onarımları çalışmalarını gezen Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı Samsat Kaymakamı Sedat Sezik ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat'tan bilgiler aldı.

 

İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Defterdar Vekili Hasan Hüseyin Avni Acar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ ile birlikte Samsat ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Kalkancı, Samsat ilçemizde depremde mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için Devletin bütün imkanlarının kullanılmakta olduğunu belirterek, deprem psikolojisinden kurtulmak ve geleceğe güvenle bakabilmek için Devletin her biriminin üzerine düşen görevi özveri ile yaptığını ifade etti.

 

Vali Kalkancı, "Samsat ilçemizde bir yandan yıkım çalışmaları yürütülmekte, bir yandan kalıcı evler yapılmaktadır. Bunun yandan da ekonomik hayatın canlılığını kaybetmemesi için esnaflarımıza önce çadır çarşı kuruldu. Hemen zaman kaybetmeden yeni işyerlerinin yapımı için çalışmalar başlatıldı. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek adına çalışmalarımızı seri bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 08 Haziran 2018 11:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri