Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM SEZİK, OKUL İNŞAATLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU   
KAYMAKAM SEZİK, OKUL İNŞAATLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Adıyaman'ın Samsat ilçe Kaymakamı Sedat Sezik, bir yıl önce meydana gelen deprem dolayısıyla konteynır sınıflarda eğitim gören öğrenciler için yaptırılan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

 

Samsat ilçe merkezinde yaptırılan 5 okul inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Sedat Sezik, ilgililerden bilgiler aldı.

 

Samsat ilçesinde 2 Mart 2017 tarihinde meydana gelen 5,5 şiddetindeki deprem dolayısıyla konteynır sınıflarda eğitimlerini sürdüren öğrenciler için inşa edilmekte olan okul inşaatlarının önümüzdeki eğitim öğretim yılının başında tamamlanması için çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğünü ifade eden Kaymakam Sezik, inşallah daha sağlam ve daha modern binalarda eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceğini ifade etti.

 

Kaymakam Sezik, "Samsat ilçemizde meydana gelen deprem dolayısıyla, ilçemizin genelinde olduğu gibi eğitim faaliyetlerimizde de sıkıntılar yaşandı. İlk önce çadırlarda, daha sonra ise konteynır sınıflarda eğitim gören çocuklar için zaman kaybetmeden okul inşaatlarına başlandı.  İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılının başından itibaren öğrencilerimiz daha sağlam, modern ve temiz bir ortamda eğitimlerini sürdürebileceklerdir. Bu zor günleri geride bırakıp, huzurlu bir hayata başlanması için bütün imkanları kullanmaktayız. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacaktır" dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 04 Nisan 2018 05:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri