Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGENÇ ÇİFTÇİ PROJE 2018 BAŞVURULARI BAŞLADI   
GENÇ ÇİFTÇİ PROJE 2018 BAŞVURULARI BAŞLADI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde genç çiftçi proje başvurularının 2 Nisan'da başlayacağı ve ay sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2018 yılında genç çiftçilere 30 bin TL destek ödemesi yapmaya devam edeceği ve bunun için başvuruların 2 Nisan'da başlayacağı belirtildi.

 

Samsat Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil İbrahim Demir, destek ödemesi başvuru şartları ve ödeme yapılacak projelere ilişkin bilgiler vererek, vatandaşların belirlenen takvim içerisinde başvuru işlemlerini tamamlamaları gerektiğini ifade etti.

 

İlçe Müdürü Demir, Tebliğle kırsal alanda yaşamakta olan genç çiftçilerin mahallinde uygulayacağı bitkisel, hayvansal, yöresel tarım ürünleri, tıbbi ve aromatik bitki üretimiyle bunların işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projelere 30 bin liraya kadar hibe ödenmesine ilişkin usul ve esaslara Resmi Gazete’de yayımlandığını belirterek, bu imkanlardan faydalanmak isteyen çiftçilere her türlü teknik desteğin sağlanacağını kaydetti.

 

Samsat Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil İbrahim Demir yaptığı açıklamada, "Samsat ilçemizde 70 çiftçimiz genç çiftçi projesinden yararlandırıldı. Bu projeler ilçemizde başarı ile yürütülmektedir. Bu yıl 2 Nisan'dan itibaren başvurular yapılacak ve ay sonuna kadar devam edecektir. İlçe Müdürlüğü olarak her türlü teknik desteği sağlayacağız. Şartları uyan vatandaşlarımızı bu güzel imkandan yararlanmalarını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 29 Mart 2018 05:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri