Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÇANAKKALE RÜZGARI ESTİ   
SAMSAT'TA ÇANAKKALE RÜZGARI ESTİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ilçeye gidiş yapan vatandaşlar yolda Çanakkale savaşında askerlerin giydikleri kıyafetleri giymiş, ellerinde Türk bayrakları ile öğrencilerle karşılaştılar.

 

Öğrenci ve vatandaşlara ekmek ve üzüm hoşafı dağıtılmasından sonra "Çanakkale Zaferi'nden 15 Temmuz Zaferi'ne" konulu fotoğraf sergisi gezildi.

 

Daha sonra Cumhuriyet Konferans Salonunda, Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin hazırlamış olduğu kutlama programına geçildi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an tilavetinden sonra Tarih Öğretmeni Ali Kaşiyuğun tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

 

Çanakkale Zaferi konulu video gösterisi, slayt ve ilçe protokolü, güvenlik güçleri, siyasiler ve öğrencilerin  okudukları Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirinin video sunumu gerçekleştirildi.

 

Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi ve "Çanakkale geçilmez" isimli tiyatro gösterisinden sonra resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

 

Programlara Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındağ, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 19 Mart 2018 11:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri