Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRETMENLERE SEMİNER VERİLDİ   
SAMSAT'TA ÖĞRETMENLERE SEMİNER VERİLDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğretmenlere sosyal etkinlik modülü semineri verildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda ilk ve ortaokul müdürlerine yönelik olarak düzenlenen seminer, Pilot Uygulama Sosyal Etkinlik Kurul Başkanı Bekir Güler tarafından verildi.

 

Kurul Başkanı Bekir Güler yaptığı konuşmasında akademik çalışmaların yanı sıra milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri kazandırmak amacıyla okul merkezi ve okul dışında bireysel etkinliklerde her öğrenciye, sosyal etkinlik portfolyosu oluşturulacağını ifade etti.

 

Başkan Güler, "Bu sene ikinci dönem sonunda akademik karne yanında sosyal etkinlik karnesi de verilecek. Öğrenciler beş etkinlik alanında bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif ve toplum hizmeti çalışmalarını kulüp çalışmaları kapsamında yapacaklar. Mutlaka her öğrenci ders dışındaki bu çalışmalara katılacaktır" dedi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ise yaptığı açıklamada, iki seneye kadar sosyal etkinlik karnesinin başarıyı da etkileyeceğini belirterek, seminere katılım sağlayan idareciler ile Sosyal Etkinlik Kurulu başkan ve üyelerine teşekkür etti. 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 15 Şubat 2018 06:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri