Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMEHMET CAN ERDOĞAN SAMSAT İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU   
MEHMET CAN ERDOĞAN SAMSAT İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Samsat ilçesine yaptığı ziyarette hizmetleri vatandaşlarla birlikte yaptıklarını söyledi.

 İl Genel Meclis Üyeleri Osman Deniz ve Mustafa Orhan ile İl Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kandemir ile birlikte Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat'ı makamında ziyaret eden Başkan Erdoğan, İl Genel Meclisi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, projeler hakkında fikir alış verişinde bulundular.

 Daha sonra Bağarası köyüne giderek Muhtar Nazif Bilgin ile görüşen Meclis Başkanı Erdoğan ve beraberindekiler yol bakım, onarım ve yama çalışmalarını yerinde incelediler.

 Burada bir açıklama yapan Başkan Erdoğan, Adıyaman genelinde 2 bin kilometre yolun bakım ve onarımlarını yaptıklarını, Samsat ilçesinde de yaklaşık 100 kilometrelik yolun bakım ve onarımdan geçirilerek, yama çalışması yaptıklarını ifade etti.

 Başkan Erdoğan, "Bizler hizmetlerimizi halkla birlikte planlamakta ve halkla birlikte yürütmekteyiz. Bunun için de makamda oturmaktan çok sürekli sahadayız. Çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, işlerimizi takip etmekteyiz. Bu yıl asfalt sezonu sonuna geldik ve yaklaşık 2 bin kilometre bakım, onarım ve yama çalışması yaptık. Köylerimizde asfaltsız köy yolu bırakmadık. Bütün ekiplerimizle birlikte çalışmaktayız. Desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz, Valimiz, Kaymakamlarımız, Genel Sekreterimiz ve çalışmalara bizzat katılan personelimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönem daha fazla iş yapabilmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah memleketimizin hak ettiği hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

 Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru, onun metodu ile çalışmakta olduklarını, İl Genel Meclis Başkanının da çalışmaları yerinde incelemesinin bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

 Başkan Fırat, "Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe doğru ilerliyoruz. İl Genel Meclis Başkanımız da bu amaç doğrultusunda çalışmaktadır. Ziyaretlerinden dolayı mutlu olduk. Biliyorsunuz ilçemizde bir deprem meydana geldi. Bu nedenle Samsat ilçemize pozitif ayrım yapılmasını istiyoruz" dedi.

 Kaynak: İHA

 

 

  

  

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 25 Ekim 2017 11:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri