Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGÖLBAŞI BELEDİYESİ SAMSATLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE YARDIM ETTİ   
GÖLBAŞI BELEDİYESİ SAMSATLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE YARDIM ETTİ

Adıyaman ili Gölbaşı ilçe Belediyesi tarafından Samsat ilçesindeki depremzede öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

 

Samsat ilçe merkezindeki iki ilk ve ortaokul ile ana okulundaki 350 öğrenciye birer adet ayakkabı, pantolon ve kazak yardımı yapıldı. Yardım dağıtım programına Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak, Adıyaman Kadın Girişimciler ve İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Zişan Bilgiç ve okul idarecileri ile öğretmenler katıldı.

 

Burada bir açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak, Mart ayında Samsat ilçesinde meydana gelen depremde bir çok ailenin mağdur olduğunu belirterek, depremzede ailelerin çocuklarına yardım yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

Şafak, "Yanı başımızda bazı insanlar mağdur oluyorlarsa hepimizin insani sorumluluğumuz var. Mağdur olan kardeşlerimizin yardımına elbirliği ile eğilirsek o kardeşlerimiz minimum seviyede etkilenirler. Bizler de sosyal sorumluluğumuz gereği elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın tebessümü bizlere yorgunluğumuzu unutturuyor ve mutlu oluyoruz" şeklinde konuştu.

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesindeki vatandaşların genellikle yoksul olduğunu ifade ederek, yardım elini uzatan Gölbaşı Belediyesi ve diğer hayırseverlere teşekkür etti.

 

Başkan Fırat, "Yaşadığımız 5,5 şiddetindeki deprem ilçemiz insanını bir anda evsiz, barksız bıraktı ve hepsinin kurulu düzeni bozuldu. İlçedeki kurumlar olarak bütün imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Ancak, bazen bu yeterli gelmiyor. Özellikle varlıklı insanların daha fazla yardım yapmasını istiyoruz. Maddi olarak büyük yardımlar yapılmasa bile çam sakızı çoban armağanı dediğimiz yardımlarla en azında Samsatlılar yalnız olmadığını hissedeceklerdir. Gölbaşı Belediyemiz ve bizzat yardımı bizlere ulaştıran Başkan Yardımcısı Sümeyye Selvican Şafak ile emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 12 Ekim 2017 06:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri