Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMHP'DEN DEPREMZEDELERE DESTEK   
MHP'DEN DEPREMZEDELERE DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, Samsat ilçesinde Mart ayında meydana gelen deprem sonrasında vatandaşların sıkıntı yaşadığını, Devletin ilgili birimlerinin görevlerini yaptığını belirterek ; "Samsat halkının mağdur edilmemesi için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

 

MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan, Merkez İlçe Başkanın Ömer Yıldırım, Ülkücü İşçiler Derneği Adıyaman İl Başkanı Mehmet Karba, Samsat İlçe Başkanı Bekir Berk, Eski başkan Hamit Korkmaz, Kuştepe Köyü Muhtarı Abdurrahman Kuştepe ve Çiçek Köyü Muhtarı Suphi Taşkın ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret eden Özgün, ilk önce Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım'ı makamında ziyaret ettiler.

 

Samsat İlçe Başkanı Bekir Berk partilileri tanıştırarak, Samsat hakkında kısa bilgiler verdikten sonra Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, deprem sırasında yaşananlar ve sonrasındaki sürek ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

 

Kaymakam Yıldırım, deprem sürecinde çok iyi bir koordinasyon ile çalıştıklarını, ilgili bütün birimler ve Samsat ilçesinde görev yapan personelin görevlerini layıkıyla yaptıkları belirterek, bu süre zarfında görev yapan Vali Abdullah Erin ve Nurullah Naci Kalkancı ile TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın olmak üzere yardım ve desteklerini esirgemeyen bütün herkese teşekkür etti.

 

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün ise yaptığı açıklamada, "Samsat ilçemiz 5.5 şiddetinde bir depreme maruz kaldı. Buradaki vatandaşlarımız elbette ki sıkıntı yaşadılar. Devletimiz burada gerekli müdahaleleri yapmıştır. Kalıcı konutların yapılması için bir an önce gereken yapılmalıdır. Biz MHP olarak ta elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

 

MHP heyeti daha sonra Samsat ilçesindeki bazı kamu kurumlarını ziyaret ederek, kurum amirlerinden bilgiler aldılar.

 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 04 Ekim 2017 13:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri