Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI DEPREMZEDELER CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR   
SAMSATLI DEPREMZEDELER CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Mart ayında meydana gelen 5,5 şiddetindeki deprem dolayısıyla mağdur olan depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istiyorlar.  

 

Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ile köy ve mahalle muhtarları Samsat Belediyesi çadırı önünde bir araya gelerek sıkıntıları hakkında istişarelerde bulundular.

 

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Samsat Belediye Yusuf Fırat, depremin meydana geldiği ilk andan itibaren devletin yetkili kurumlarının üzerine düşen görevi yaptıklarını ancak daha sonrasında özellikle hak sahipliği ve kalıcı konutların yeniden inşa edilmesi konusunda işlemlerin ağır yürüdüğünü ifade etti. 

 

Başkan Fırat, "Samsat ilçesinde yaşayan vatandaşlar zaten fakir ve yoksul vatandaşlardır. Deprem de olunca vatandaşlarımız bir anda evsiz, barksız, eşyasız ve işsiz kaldılar. Sadece gıda ve diğer yardımlar ile sıkıntılarımız bitmiyor. Bizim için en önemli husus bir an önce kalıcı evlerin yapılmasıdır. Gelen konteynerler genellikle kırık dökükler. Aylardır bunların kurulumu ile uğraşıyoruz. Oysa bir an önce kalıcı evler yapılsaydı bu sıkıntılar yaşanmazdır. Samsatlı vatandaşlarımız bunu hak etmiyorlar. Halkımız devletine bağlı, inançlı insanlardır. Son referandumda yüzde 95 oy ile Türkiye dördüncüsü olduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza duyulan güven ortadadır. Bizde sıkıntılarımızı Sayın Cumhurbaşkanımıza arz etmek istiyoruz. Samsat'taki seçilmiş siyasiler olarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan randevu talebinde bulunuyoruz. Halkımız adına sakıntılarımızı halkın reisine sunmak istiyoruz" dedi. 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 27 Temmuz 2017 14:01, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri