Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAŞARILI ÖĞRENCİLERE ALTIN DAĞITILDI   
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ALTIN DAĞITILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Uzuntepe köyünde dağıtılan karneler ile birlikte başarılı öğrencilere altın dağıtıldı.

 

Karne dağıtım törenine Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, Memur-sen ve Eğitim-Bir Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, kamu kurum ve kuruluş amirleri, eğitimciler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Uzuntepe Ortaokulu bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Uzuntepe Köyü İlk ve Ortaokulu Müdürü Mazhar Aktaş'ın açılış konuşması ile başladı.

 

Daha sonra Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın yaptığı konuşmasında, Uzuntepe Ortaokulunun son birkaç yılda başarıya addım adım yaklaştığını ve nihayet TEOG-2 sınavlarında açık ara ile ilçe birincisi olduğunu belirterek, başarılarından dolayı okul idaresi, öğretmenler, öğrenci ve velilerini kutladı.

 

Memur-sen ve Eğitim-Bir Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, 35 yıl önce Uzuntepe okulunda mezun olduğunu ve bugün bu öğrencilerin başarısını görmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ise yaptığı konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, özellikle 7. sınıf öğrencilerinin önümüzdeki bir yıllık süreyi çok daha iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Göreve başladığım ilk günlerde yaptığımız okul gezilerinde Uzuntepe köyümüzdeki öğretmen ve öğrencilerinin gözlerindeki parıltıyı, başarıya odaklanmış olduklarını gördüm. İlçemizde meydana gelen depreme rağmen öğretmen ve öğrencilerimiz yılmadan çalışarak, başarıya giden yarıştan kopmadılar. Bizler de öğrencilerimizin depremden etkilenmemeleri için bir takım önlemler aldık. Öğrencilerimize her gün üç saat olacak şekilde etüt imkanı sunduk. Kayrak, araç gerek sıkıntısı yaşatmadık ve motive olmaları için zaman zaman hediyeler verdik. 8. sınıf öğrencilerimiz inşallah en iyi okullara yerleşeceklerdir. Ancak 7. sınıf öğrencilerimizi yorucu bir yıl bekliyor. Tatilde kitap okumayı alışkanlık edelim ve kitap okumaya mutlaka zaman ayıralım. Çünkü kitap okumak bir iş değil, öğrenirken aynı zamanda dinlenme metodudur. Ben Uzuntepe okulumuzun başarısını yürekten kutluyorum. Öğrencilerinize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

 

Daha sonra öğrencilerin başarı belgeleri ile karneleri dağıtıldı. TEOG sınavlarında başarılı olan öğrencilere birer çeyrek altın takıldı ve hediyeler verildi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 12 Haziran 2017 07:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri