Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKURUM AMİRLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ   
KURUM AMİRLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde görev yapan kurum amirleri Samsat ilçe Emniyet Amirliğince düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

 

Samsat İlçe Emniyet Amiri Serdar Demirel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve bütün daire amirleri katıldılar.

 

Samsat İlçe Emniyet Amiri Serdar Demirel yaptığı konuşmasında, kurum amirleri ile bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olma amacıyla Polis vatandaş kaynaşmasının güçlendirilmesi amacını taşıyarak böyle bir kahvaltıyı toplantı düzenlediklerini ifade etti.

 

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ise konuşmasında, "Kurumlar arasında sağlam temellere dayalı işbirliği sebebiyle, birçok sorun büyümeden çözülebilir. İlçe Emniyet Amirliğimizin bu organizasyonunda bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Depremin acı hatıralarını unutmaya, vatandaşlarımıza da aynı şekilde unutturmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da kurum amirlerimiz ile sık sık bir araya gelerek, istişarelerde bulunmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 29 May 2017 09:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri