Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA SAADET PARTİSİ İLÇE OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI   
SAMSAT'TA SAADET PARTİSİ İLÇE OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Adıyaman'ın Samsat ilçesin Saadet Partisi (SP) ilçe olağan kongresi gerçekleştirildi.

 

2 Mart 2017 tarihinde meydana gelen deprem dolayısıyla çadırda gerçekleştirilen kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

 

Kongrenin divan başkanlığına Ramazan Karakaş üyeliklere ise Fatih Toprak ve Ömer Avcı oybirliği ile seçildiler. İsmail Küçükaslan'ın yeniden ilçe başkanı olduğu listede Abdullah Kıraç, Abdulkadir Dost, Tevfik Aktulum, İsmail Atçı, Abdulhamit Dere ve Hüseyin Çelik asil yönetim kurulu üyeleri olarak yer aldılar.  Ayrıca tek liste olarak gidilen seçimde 14 üyenin oy kullandığı ve 7 kişilik ilk kongre delegelerinin de seçildiği belirtildi.  

 

Kongre sonunda bir açıklama yapan İlçe Başkanı İsmail Küçükaslan, yeniden göreve getirilmiş olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, üyelere teşekkür etti.

 

Başkan Küçükaslan, "Partimizin misyonu ve vizyonu çerçevesinde, ülkemizin milli menfaatleri doğrultusunda hizmet edebilme imkanı bulduğum için mutluyum. Kongremizin başarı ile tamamlanması ve yeniden Samsat ilçe başkanı seçilmemden dolayı divan ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 26 May 2017 08:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri