Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI   
SAMSAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

            30 Ağustos Zafer Bayramının 85. Yıl dönünü Samsat Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

            Çelenk koyma programından sonra törenlere Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Kd. Üçvş. Murat DEMİRCİ yaptı.  J. Muh. Er Ali Ot “Kahramanlık” isimli şiiri, J. Ulş.Er Emre Topal “Akdenize Doğru” şiiri ve J. Er Yunus Tunç “Bir Yolcuya” isimli şiirleri okudular. 30 Ağustos Zafer günü ile ilgili slayt gösterisini J. Kd. Üçvş Murat Demirci sundu. 

            Buradaki törenden sonra Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bşçvş Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ve beraberindeki heyet yürüyerek İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek tebrikleri kabul ettiler.

            J.Kd. Üçvş Murat Demirci başarılı çalışmalarından dolayı bir yıl erken terfi aldı. Başçavuşluğuna geçen Demirci’nin rütbesini Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve İlçe Garnizon Komutanı Sedat Vidinel birlikte taktılar. Uzman Jandarma İkinci Kademe rütbesine terfi eden Haydar Kayanın rütbesini ise Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ve İlçe Garnizon Komutanı Sedat Vidinel birlikte taktılar.

            İlçe Garnizon Komutanlığı bahçesinde yapılan ikramlardan sonra tören sona erdi.




Gönderen Editör, Perşembe, 30 Ağustos 2007 09:33, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri