Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI YETİM DEPREMZEDELERE HEDİYELER VERİLDİ   
SAMSATLI YETİM DEPREMZEDELERE HEDİYELER VERİLDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde geçtiğimiz ay meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremden etkilenen ve halen yaşamını çadırlarda sürdüren yetim depremzede çocuklara hediyeler dağıtıldı.

 

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un eşi Ünzile Atasoy, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya'nın eşi Gökcan Kaya  ve Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım’ın eşi Belgin Yıldırım’la birlikte, Kahta Kadın ve Çocuk Hakları Derneği'nin organizesinde Samsat ilçe merkezi ve bazı köylerinde bulunan yetim çocuklara yatak ve ranza ile çeşitli giyim malzemeleri dağıttılar.

 

Çadırlarda yaşayan hanımlarla görüşüp, depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunan Bayan Erin, özellikle küçük çocuklar başta olmak üzere depremzede aileler ile yakından ilgilendi.

 

Kahta Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine Kardeş işe yaptığı açıklamada, Dernek Başkan Yardımcısı Nursel Aydın ve Genel Sekreter Pınar Eritay ile birlikte deprem bölgesi olan Samsat ilçesini sık sık ziyaret ettiklerini, alanda yaptıklara çalışmalar ile ihtiyaç ve sorunların tespit ederek çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

 

Başkan Kardeş, "Kadın ve Çocuk Hakları Derneği olarak dezavantajlı  ve yetim çocuklarını tespit ettik. Sayın Valimiz ve Kaymakamlarımızın eşleri ile birlikte bu çocuklara ranza dağıttık. Bayın ve çocukların sorunlarını sürekli takip ediyoruz. Sayın Valimiz, Kaymakamlarımız ve eşlerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 28 Nisan 2017 10:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri