Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLER DİN VE AHLAK KONUSUNDA YARIŞTILAR   
SAMSATLI ÖĞRENCİLER DİN VE AHLAK KONUSUNDA YARIŞTILAR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında orta okul öğrencileri arasında Bilgi Yarışması düzenlendi.

 

Yarışmaya Samsat ilçesinde eğitimlerini sürdüren öğrencilerinden 158 ortaokul öğrencisi başvurdu. Diyanet İsleri Başkanlığı yayınlarından "Peygamberim ve Ahlakim" kitaplarının sorumlu tutulduğu yarışma sonucunda Taşkuyu Köyü Ortaokulundan Samet Sarı 92 puan ile birinci, Samsat Merkez Ortaokulunda Pınar Nur Demir 90 puanla ikinci, Taskuyu ve Merkez Ortaokullarından Suat Çiçek ve Mehmet Nazif Ergün üçüncü oldular.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, gençlerin din ve ahlak konularında donanımlı olmaları ve öğrendiklerini hayatla tatbik etmeleri için bu tür yarışmaların etkili olduğunu ifade etti.

 

Müftü Doğru, "Bilindiği üzere Kutlu Doğum etkinlikleri Samsat ilçemizde medfun bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrinde yapılmaktadır. Bu etkinliğe hazırlık olarak ilçemizde bir yarışma düzenledik ve ödüllerini kutlu doğum programında vereceğiz inşallah. Bu tür yarışmalar öğrencilerin daha fazla okuması, öğrenmesi ve dolayısıyla yaşamalarına vesile olmaktadır. Katılım beklenenin çok üzerinde oldu. Kutlu doğum kapsamında daha farklı faaliyetler planlamaktayız" dedi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 12 Nisan 2017 13:28, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri