Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT,   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI YUSUF FIRAT,

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi için yapılacak olan referandum seçimleri öncesinde Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat ilçesinde ziyaret etmedikleri hiçbir aile bırakmadıklarını söyledi.

 

Deprem dolayısı ile çadırlarda hayatlarını sürdüren aileler ile esnafları tek tek ziyaret ederek, vatandaşların tercihlerini evet yönünde kullanmaları için çalıştıklarını belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, 16 Nisan'ın ülkemiz için bir dönüm noktası olacağını kaydetti.

 

Yeni Anayasa değişikliğine neden ‘Evet’ denilmesi gerektiğini vatandaşlara anlattıklarını belirten Başkan Fırat, "Geçtiğimiz ay Samsat ilçemizde bir deprem meydana geldiği için vatandaşlarımız hala çadırlarda kalmaktadırlar. Bunun için referandum kampanyamızı çadırları ziyaret ederek sürdürmekteyiz. . Bütün vatandaşlarımız ile birebir görüştük. Esnaflarımızı gezdik. Halkımıza gerçekleri anlatarak, daha güçlü bir Türkiye için 'evet' demelerini istedik. Vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize güvenmektedirler. Bu referandumda Samsat ilçemizde 'evet' yönünde rekor bir oy bekliyoruz" diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 07 Nisan 2017 13:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri