Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAĞARASI KÖY HALKI ŞÜKÜR DUASINA ÇIKTI.   
BAĞARASI KÖY HALKI ŞÜKÜR DUASINA ÇIKTI.

Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Bağarası köyü halkı şükür duasına çıktı.

 

Samsat ilçesi Bağarası köyünde yağmurların yeterli yapması ve depremde can kaybının olmaması nedeni ile ayrıca barış ve kaynaşmanın temin edilmesi için şükür duası yapılarak topluca yemek yediler.

 

Bağarası köyünde medfun bulunan Said bin Yahya türbesinin yanında bir araya gelen köy halkı ve davetliler, öğle namazını müteakip ikram edilen yemekleri yedikten sonra dua ettiler. 

 

Köy Muhtarı Nazif Bilgin'in daveti üzerine, kaynaşma yemeğine Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ile bazı ilçe kurum amirleri katıldı.

 

Kaymakam Yıldırım, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu, köyde geleneksel olarak her yıl yapılan bu kaynaşma toplantısının vatandaşlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

 

Kaymakam Yıldırım, "Yakın zamanda Samsat ilçesinde bir deprem yaşandı. Bu depremde hiçbir can kaybı yaşanmadı. Mart ve Nisan aylarında beklenen yağmurların da yağması ile bereketli bir yıl yaşanacağı bekleniyor. Köy halkımız  bu vesile ile bir araya gelmekte, bir birilerinin sofralarına iştirak etmekte ve birlik beraberliği pekiştirmektedirler. Bizler de kamu çalışanlarımız ile bu güzel etkinliğe iştirak ettik. Allah bütün milletimizi her türlü kaza, bela ve musibetlerden korusun, bereketini arttırsın inşallah" dedi.

 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 07 Nisan 2017 13:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri