Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLER ADANA BÖLGE KOMUTANI DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ   
ADANA BÖLGE KOMUTANI DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yaklaşık bir ay önce meydana gelen deprem nedeni ile Adana Bölge Komutanı Tümgeneral Haci İlbaş Samsat ilçesini ziyaret etti.

 

İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ile birlikte Samsat ilçesine gelen Tümgeneral İlbaş, hükumet bahçesinde kurulu bulunan mobil koordinasyon merkezinde Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ile görüşerek, deprem ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

 

Tümgeneral İlbaş, "Samsat ilçesinde meydana gelen depremden dolayı hepimiz gerçekten çok üzüldük. Ülkemizin her hangi bir yerinde vatandaşlarımızın sıkıntısı millet olarak hepimizin sıkıntısıdır. Bütün Samsat halkı ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

 

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ise Adana Bölge Komutanı Tümgeneral Haci İlbaş'ın Samsat ilçesine yaptıkları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Samsat ilçesinde meydana gelen depremde güvenlik güçlerinin de olağan üstü bir gayret sarf ettiklerini belirtti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Devletin bütün birimleri ile deprem günündü tek vücut olduk. Hep beraber ipi göğüsledik ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin en aza çekilmesi için herkes üzerine düşen görevi layığı ile yerine getirdi. Allah milletimize bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın" dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 06 Nisan 2017 12:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri