Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN BÜRO MEMUR-SEN ŞUBESİ SAMSAT'TA…   
ADIYAMAN BÜRO MEMUR-SEN ŞUBESİ SAMSAT'TA…

Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, Samsat'ta çalışan memurların da depremzede olduğunu, ancak kamu çalışanlarının ailelerini bir tarafta bırakarak ilçe halkına yardım etmek için gecesini gündüzüne kattıklarını söyledi.

 

Büro Memur Sen Samsat Temsilcisi Mazhar Yelboğa ile birlikte kamu çalışanları ile öğle yemeğinden bir araya gelen Adıyaman Şube Başkanı kadir Özşahin, Samsat ilçesinde meydana gelen depremin acısını yüreklerinde hissettiklerini, can kaybının olmamasının en büyük tesellileri olduğunu vurgulayarak, bir daha böyle acıların yaşanmaması için dua ettiklerini kaydetti.

 

Samsat ilçesinde kamu hizmetlerinin yürütüldüğü çadırlarda memurlar ile bir araya gelen Özşahin, "Bizler Memur Sen'e bağlı olarak hizmet veren bir sendikayız. Samsat ilçesinde de aktif olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Deprem sırasında memur kardeşlerimiz evlerine gitmemiş, ilçe halkına yardım etmek için aç, susuz, uykusuz kalarak yardım etmek için seferber olmuşlardır. Depremin olduğu andan itibari ile ilçe temsilciliğimiz kanalı ile olayın takipçisiyiz ve Samsatlı kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık. Bugünde kamu çalışanlarımız ile bir araya gelerek öğle yemeğini birlikte yemek istedik. Tekrar bütün Samsat halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 06 Nisan 2017 06:21, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri