Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ ERİN DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR   
VALİ ERİN DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, geçtiğimiz günlerde 5.5 şiddetinde bir depremin yaşandığı ve halen artçıların devam ettiği Samsat ilçesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

Samsat ilçesi hükumet konağı bahçesinde oluşturulan mobil koordinasyon merkezinde Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve Adıyaman Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü  Osman Ertuğrul Altuğ'dan bilgiler alan Vali Abdullah Erin, vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Vali Erin, Samsat ilçesinde durumun normale dönmesi içi çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü, mağduriyetin en aza çekilmesi için alınması gereken bütün önlemlerin alındığını ifade etti.

 

Vali erin, "Samsat ilçemizde meydana gelen depremde can kaybımız olmadı ama ne yazık ki bir çok evde hasar meydana geldi ve vatandaşlarımız hayatlarını çadırlarda sürdürmektedirler. Konteyner dağıtımının yapılabilmesi için yer tespitleri için son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bir yandan da yapılan hasar tespitlerine olan itirazları kabul ediyoruz ve bunlar da süratle değerlendirilecektir. Vatandaşımız birinci günden itibaren nasıl mağdur edilmediyse, önümüzdeki süreçlerde de mağdur edilmeyecektir" dedi.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 29 Mart 2017 12:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri