Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR   
SAMSAT KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen deprem nedeniyle evlerinde rahat ders çalışamayan öğrenciler için etüt merkezleri oluşturuldu.

 

Çalışmaları yerinde görmek ve öğrencileri motive etmek amacıyla gezilerini sürdürün Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım eşi Belgin Yıldırım ile birlikte Taşkuyu ve Yarımbağ köylerine giderek idareci, öğretmen ve öğrenciler ile görüştü.

 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Tanrıverdi ve Adil Ayyıldız'dan bilgiler alan Kaymakam Yıldırım, öğrencilerin çadır ortamına rağmen çok istekli ve azimli bir şekilde ders çalışmalarından dolayı mutlu olduğunu, öğretmenlerin özverili çalışmalarının da takdire şayan olduğunu belirtti.

 

Kaymakam Yıldırım, "Şartlar her ne olursa olsun eğitimin aksamaması için elimizden geleni yapıyoruz. Çocukların akşamları çadır ortamında ders çalışamadıklarını görünce günde üç saatlik etüt yapma kararı aldık. Öğretmen ve öğrencilerimiz bu olumsuzluğu fırsata çevirecek bir havaya girmişler. Bizler de sık sık öğrencilerimizi ziyaret ederek onları motive etmeye çalışıyoruz.  TEOG sınavlarına bir ay gibi az bir zaman kaldı. Bunu iyi değerlendirip öğrencilerimizin daha iyi bir ortaöğretim kurumuna yerleştirmek bizleri mutlu edecektir" dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 29 Mart 2017 12:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri