Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ DEPREMİN YAŞANDIĞI SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ DEPREMİN YAŞANDIĞI SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Adıyaman’da depremin yaşandığı Samsat ilçesinde afetzede vatandaşları çadırlarında ziyaret etti.

 

Samsat İlçesinde bulunan Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretlerinin kabrini ve sahabe projesinin bulunduğu alanı gezen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş buradaki temasların ardından Samsat ilçe merkezine geçerek afetzede vatandaşları çadırlarından ziyaret etti.

 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Samsat Kaymakamlığı bahçesinde oluşturulan Mobil Koordinasyon merkezinde yürütülen çalışmalarla ilgili Vali Abdullah Erin’den bilgi aldı.

 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Samsat Kaymakamlığı bahçesinde oluşturulan AFAD Mobil Koordinasyon Merkezini ziyaretinin ardından kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

 

Hükümet olarak Samsat’ta yaşanan doğal afeti yakından takip ettiklerini belirten Kurtulmuş, Valilik, Kaymakamlık ve devletin bütün kurumlarının Samsat ilçesinde yaşanan deprem sonrası sorunlarla yakından ilgilenildiğini söyledi.

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş daha sonra Vali Abdullah Erin, Adıyaman Milletvekilleri, Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve diğer yetkililerle birlikte Samsatlı vatandaşları çadırlarında ziyaret etti.

 

Evlerinin önlerinde oluşturdukları çadırlarda kalan vatandaşların sorunlarını dinleyen Kurtulmuş, acil çözülmesi gereken ihtiyaçlar konusunda da ilgililere talimat verdi.

 

Oluşturulan çadırlarda eğitime ve öğretime devam eden gençleri de ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, öğrencilerden motivasyonlarını yüksek tutmalarını isteyerek, en kısa sürede daha güzel ders çalışma ortamına kavuşacaklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 27 Mart 2017 07:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri