Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERDEPREMZEDE ÇOCUKLARA ETÜT İMKANI   
DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ETÜT İMKANI

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremden etkilenen öğrencilere etüt imkanı sunuldu.

 

Çadırlarda hayatlarını sürdüren ve yine çadırlarda eğitimlerini sürdüren çocuklar, ders saatleri dışında çadırlarda ödev yapma ve ders çalışma imkanı bulunmadığından günlük üç saatlik etüt yapma imkanı sunuldu.

 

Özellikle temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavlarına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin ders çalışma imkanı bulamamaları nedeniyle akşamları 3 saatlik etüt yapılması kararlaştırıldı.

 

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ile birlikte yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım ile birlikte öğretmenleri nezaretinde gerçekleştirilen etüt çalışmalarına katılan öğrencileri ziyaret etti. Kaymakam Yıldırım, öğrencilerin yaşadıkları sorunları dinleyerek çözümler buldu.

 

Kaymakam Yıldırım, "Deprem dolayısıyla dağıtılan çadırlarda rahat ders çalışmaya imkan yoktu. Öğrencilerimizin okul saati dışındaki zamanlarının boş geçtiğini düşünerek günlük 3 saatlik etüt çalışması başlattık. Öğrencilerimiz ilgi gösteriyor ve öğretmen ve idarecilerimiz de bunu azim ve şevkle yapıyorlar. Öğrencilerimizin derslerinde geri kalmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kaçırılan fırsatın telafisi biraz zor olabiliyor. Özellikle TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için etüt çalışması çok önemli. Bu zor günleri hep beraber daha çok çalışarak, birbirimize destek olarak aşacağız" dedi.

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Mart 2017 08:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri