Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI YILDIRIM, KÖYLERDEKİ DEPREMZEDELERİ ÇADIRLARINDA ZİYARET ETTİ   
SAMSAT KAYMAKAMI YILDIRIM, KÖYLERDEKİ DEPREMZEDELERİ ÇADIRLARINDA ZİYARET ETTİ

Adıyaman'ın  Samsat ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem nedeni ile çadırlarda hayatlarını sürdüren köylerdeki depremzedeleri ziyaret eden  Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, onların ihtiyaç ve sıkıntılarını dinledi.

 

Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım eşi Belgin Yıldırım ile birlikte ziyaret ettikleri  Doğanca ve Uzuntepe köylerinde öğrenciler ve vatandaşlarla ile bir araya geldi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve Türk  Kızılay'ı Ekip Başkanı  İsmail Yağcı'nın da katıldığı bir programla  Türk Kızılayı'nın gönderdiği oyuncak ve giyim eşyalarını dağıtan Kaymakam Yıldırım, köydeki çocukların morallerinin daha da iyi olduğunu görmüş olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Yıldırım, " Samsat ilçemizde meydana gelen depremde ilçe halkımız ile devlet bir bütün halinde, yetkililerin uyarıları dikkate alınarak, en hızlı bir şekilde çalışmalar sürdürüldü. Muhtarlarımız, eğitimcilerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanlarımız olağanüstü bir performans göstererek halkımızın daha fazla mağdur olmaması için gerekli önlemler alındı. Birinci aşamada verilmesi gereken barınma ve iaşe yardımları hızlı bir şekilde karşılandı. Diğer hizmetler yürütülürken bir yandan da özellikle çocuklarımızın morallerinin iyileştirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Türk Kızılayımızın katkıları ile çocuklara hediyeler vererek sevindiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Mart 2017 07:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri