Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat'ta İş sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi   
Samsat'ta İş sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul ve kurumlarda görev yapan kadrolu personellere "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verildi.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Önder Can tarafından Samsat Kültür Merkezinde verilen eğitimde "28648 Sayılı Çalışanlara Verilecek İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esaslarını Düzenleyen Yönetmelik" gereğince sekiz saatlik "Temel İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verildi.

 

Samsat Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın yaptığı açıklamada iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili çalışmaların düzenli olarak yürütülmekte olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Akın, "AB’ye giriş süreciyle birlikte ülkemizde İş Sağlığı Güvenliği mevzuatında önemli değişiklikler yapılmıştır. Bu bağlamda, iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazaları ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gereken tedbirleri öğretmek ve iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmak amacıyla İlçe Müdürlüğü olarak düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: İHA

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Şubat 2017 08:05, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri