Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÇOK KİTAP OKUYAN ANNEYE ALTIN TAKILDI.   
SAMSAT'TA ÇOK KİTAP OKUYAN ANNEYE ALTIN TAKILDI.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde anaokulu öğrenci velilerine yönelik olarak başlatılan kitap okuma kampanyasında en çok kitap okuyan anne altınla ödüllendirildi.

 

Samsat Anaokulu Müdürlüğünce başlatılan "Velilerimiz Okuyor" isimli proje kapsamında, bütün annelerin katıldığı kitap okuma etkinliklerinin tamamlanması sonucunda yapılan değerlendirmede Ayşe Cerit isimli anne birinci oldu. Bu yarışı Zeliha Koparal'ın ikinci ve Gönül Türkmen'in üçüncü olarak tamamladı. Ayrıca sınava katılan bütün velilere ise katılımlarından dolayı hediye takdimi yapıldı.

 

Yapılan ödül törenine okul müdürleri ile birlikte katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adil Ayyıldız hediye takdimi yaparak, katılımcılara teşekkür etti.

 

Müdür Ayyıldız, "İnsanın kendine olan güvenini arttırması ve aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirmesi için tek çare düzenli kitap okumaktır. Bu konuda farkındalık yaratmak ve özendirmek için ise büyüklerin küçüklerin yanında kitap okuması çok önemlidir. Bu anlamda Samsat Anaokulu Müdürlüğümüzün bu çalışmasını önemli buluyorum.  Katılım sağlayan velilerimiz ve emeği geçen bütün görevlilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Şubat 2017 06:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri