Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN AK PARTİ KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR   
ADIYAMAN AK PARTİ KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Adıyaman Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı il merkezi ve bağlı ilçelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Adıyaman Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş beraberinde Teşkilat Başkanı Ferda Güleş, Yerel Yönetimler Başkanı ve aynı zamanda Samsat Koordinatörü Merih Demirtaş ve Ekonomi İşler Başkanı Gülcan Avseren ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret ettiler.

 

Ziyaret kapsamında Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem, Samsat Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Bozaner'i ziyaret eden Gümüş ve beraberindekiler bazı öğrencilere de giyim yardımında bulundular.

 

Gezi ve çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Ak parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, seçim veya referandum beklemeden çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, Ak Parti teşkilatlarının sürekli halkın içerisinde olduğunu ifade etti.

 

Başkan Gümüş, "Bizler bütün yönetim ve hatta üyelerimizle birlikte sürekli faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sürekli halkın içindeyiz. Siyaseti halk için ve halkla birlikte yapıyoruz. Zaten farkımız budur. Seçim veya referandum gibi zamanlarda halktan destek bekleyen bir anlayış içerisinde değiliz. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın izinden, halkımızın huzur ve refahı için günün her saatinde görev başındayız. Bu günde Samsat ilçemizi ziyaret ederek ilgililerden bilgiler aldık, partililerimizle görüşmelerde bulunduk. Bu arada göreve yeni başlayan İlçe Kaymakamına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 30 Aralık 2016 12:51, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri