Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLERDEN POLİSLERE TAZİYE ZİYARETİ   
SAMSATLI ÖĞRENCİLERDEN POLİSLERE TAZİYE ZİYARETİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ Köyü ilk ve ortaokulundan bir grup öğrenci Samsat İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, İstanbul'da meydana gelen patlamada şehit polisler için taziyelerini bildirdiler.

 

Okul Müdürü Hanifi Yıldırım ve bazı öğretmenler ile birlikte Emniyet Amirliğini ziyaret eden öğrenciler İlçe Emniyet Amir Vekili Mustafa Güzelkaya ve diğer polis memurlarına karanfil dağıtarak, başsağlığı dileğinde bulundular.

 

Yarımbağ Köyü İlk ve Ortaokulu Müdürü Hanifi Yıldırım, öğrencilerde farkındalık yaratmak, onların bu tür toplumsal olaylara karşı duyarlı olmalarını sağlamak ve öğrencilerle birlik başsağlığı ziyaretinde bulunmak amacıyla emniyet mensuplarını ziyaret ettikleri ifade etti.

 

Samsat İlçe Emniyet Amir Vekili Mustafa Güzelkaya ise yaptığı açıklamada, öğrencilerin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Beşiktaş maçı sonrası dönüş hazırlığındaki çevik kuvvet polisimizi hedef alan menfur saldırıda bir çok polisimiz ve vatandaşımız yaşamını yitirdi. Aynı terör saldırısında bir çok kişi de yaralandı. Bu hadise bizleri derinden üzdüğü gibi vatanını milletini seven insanlar olarak hepimizin bir birimize daha da kenetledi. Vatandaşlarımızın, hele hele küçücük çocuklarımızın bu tür davranışları bizleri mitli etmekte ve bizi daha da güçlü kılmaktadır. Öğrenci ve öğretmenlerimize taziye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Polisler de öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak, öğrencilerin meslek ile ilgili sorularını cevaplandırdılar.

 

Kaynak: İHA




Gönderen Editör, Perşembe, 15 Aralık 2016 06:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri