Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERGAZETECİ-YAZAR FAHRETTİN ÇELİK'E PLAKET VERİLDİ   
GAZETECİ-YAZAR FAHRETTİN ÇELİK'E PLAKET VERİLDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Fahrettin Çelik'e plaket verildi.

 

Samsat Yarımbağ İlk ve Ortaokulu Müdürlüğünce, okulda yapılan etkinlikleri kamuoyuna yansıtma, TEOG sınavları öncesi motivasyon amaçlı söyleşi yapması, Adıyaman İl Milli eğitim Müdürlüğünce yürütülen ve ilkokul, ortaokul ve liselere yönelik hazırlanan '2015-2016 Erdemli ve Başarılı Birey Projesi' ne olan katkıları ile çevre konusunda yapmış olduğu yardım ve desteklerinden dolayı İHA Samsat Muhabirine plaket takdim edildi.

 

Bazı idareci ve öğretmenler ile birlikte Fahrettin Çelik'i ziyaret eden Okul Müdürü Hanifi Yıldırım, eğitim kalitesinin yükseltilmesine yönelik olarak yaptığı yardım ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.  

 

Müdür Yıldırım, "Bu yörede yetişmiş iyi bir yazar, şair ve gazeteci olan Fahrettin Çelik, okulumuzun her etkinliğinde yanımızda oldular. Desteklerini esirgemediler. Çevre, ağaçlandırma ve temizlik konusunda da önemli destekleri oldu. Okul İdaresi olarak Sayın Çelik'i ziyaret ederek bir plaket sunmayı kararlaştırdık. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

 

İHA Samsat Muhabiri Fahrettin Çelik ise Okul Müdürü ve diğer ilgililere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

Gazeteci-Yazar Çelik, "Yarımbağ köyümüz eğitim yönünden diğer köylerimize sürekli örnek olmuştur. Samsat ilçesinde ilk beyaz bayrak alan okulumuzdur. Okul yönetimi ve öğretmenleri sürekli farklılık göstererek dikkatleri üzerine çektiler. Böylesi azimli çalışan bir kadronun yanında olmak, onları desteklemek bizim için görevdir. Bu yörede doğmuş, okumuş ve bu yörede hayatını sürdüren bir birey olarak okulumuz personeline teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 13 Aralık 2016 10:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri