Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRETMENLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ   
SAMSAT'TA ÖĞRETMENLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan öğretmenler verilen yemekte bir araya geldiler.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde organize edilen yemeğe Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, kamu kurum ve kuruluş amirleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ve öğretmenler katıldılar.

 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, insanları eğitmeyi meslek edinmiş, çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerine rehberlik eden değerli öğretmenlerimiz ile kamu kurum ve kuruluş amirlerini bir araya getirerek bu amaca daha iyi hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

 

Müdür Akın, "Öğretmenlik dünyanın en mukaddes mesleklerinden biridir. Çünkü öğretmenlik mesleğinde insanı eğitme, insanı şekillendirme vardır. Çocuğun, toplumsal hayata adapte olabilmesi ve cemiyet içinde yer edinebilmesi öğretmenlerinin çabaları ile mümkündür. Bu düşünceler ile öğretmenlik mesleğini önemsiyor ve vazgeçilmez buluyoruz. 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile değerli öğretmenlerimizi bir araya getirmek ve kamu kurum ve kuruluş amirleri ile buluşturmak amacıyla yemek organizasyonu gerçekleştirdik. Bütün meslektaşlarımızı bir çatı altında görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her çalışmamızda bizleri destekleyen, yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Kürşad Atak ve değerli daire amirlerini de aramızda görmekten mutluluk duyduk. Öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutluyor. Şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve bütün öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum" şeklinde konuştu.

 

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yemekte öğretmenlere karanfil dağıtıldı.




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Kasım 2016 11:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri