Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAÇKAR TV'DE KAHVE KEYFİ   
KAÇKAR TV'DE KAHVE KEYFİ

Uzun yıllar Televizyon programı yapımcılığı ve sunuculuğu yapan usta gazeteci Recebiye Çataksezer, Kaçkar TV'de yeniden ekranlara merhaba dedi.

 

Hafta içi her gün 14.45'de öğleden sonra kuşağında, Kaçkar Tv´de ekranları şenlendirecek olan "Recebiye ile İkindi Kahvesi" adlı programının ilk konuğu son yılların gözde yazarlarından, Eğitimci, Şair ve 14 adet basılı kitabı olan Yazar Zekeriya Efiloğlu ile muhteşem yorumuyla gönülleri fetheden Türk Sanat Müziği Sanatçısı Burhan Tüzer olacak.

 

Gap Gazeteciler Birliğinde düzenlenen 10. Gap Oscarı ödül töreninde yılın en iyi sunucusu ödülü alan Çatarsezer, Gap Gazeteciler Birliği ve Kahta Gazeteciler Birliğinin yönetim kurullarında görev aldı.

 

Görme engelli kardeşlerimizin yararına Şairler Antolojisi de hazırlayan Çataksezer, bu antolojide Cemal Safi, Adnan Onay, Murat İnce gibi değerli şairlerin şiirlerine yer verdi.

 

Değişik televizyon kanallarında programlar yapıp sunan Recebiye Çatarsezer'ın "Aşk'la" isimli bir de şiir kitabı bulunuyor.

 

Hafta içi her gün, 14.45'de öğleden sonra kuşağında, Kaçkar Tv´de ekranları şenlendirecek olan "Recebiye ile İkindi Kahvesi" adlı programda kahve bu sefer gerçekten gönüllere akacak.




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Kasım 2016 13:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri